Opinia Timisoarei

Tanara atacata si agresata sexual de un biciclist pe malul raului Bega la Timisoara

TIMISOARA. Atac pe malul canalului Bega la Timisoara. Tanara agresata de un biciclist pe cand se intorcea de la o sala de sport.

CITESTE SI: Pesta porcina confirmata si intr-o gospodarie de langa Timisoara 

Totul s-a intamplat in seara de 5 octombrie, in jurul orei 21:00, la doi pasi de centrul orasului, aproape de Baile Neptun.

Femeia, in varsta de 27 de ani, mergea spre casa dupa antrenamentul facut la o sala de sport. In zona podului Decebal, un barbat, care statea pe o banca langa o bicicleta, s-a napustit asupra ei, a trantit-o la pamant si a agresat-o sexual. Tanara a inceput sa tipe si i-a tinut piept atacatorului, care s-a speriat, s-a urcat pe bicicleta si a fugit. Nu a reusit sa o violeze.

Femeia a sunat la 112, iar politistii de la Biroul Investigatii Criminale au inceput cercetarile. In urma verificarilor, oamenii legii au reusit sambata sa dea de urma individului, un barbat de in varsta de 36 de ani, care este un mai vechi client al politistilor, pentru mai multe furturi pe care le-a savarsit de-a lungul timpului in oras.

Individul a fost dus la audieri la sediul Politiei Timis.

UPDATE: Barbatul in varsta de 36 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat magistratilor.

https://youtube.com/shorts/1W7nddXr0ug?feature=share

Politistii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara au fost sesizati prin apel 112 de o femeie, in varsta de 27 de ani, cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile, in jurul orei 21:40, in timp ce se deplasa pe Splaiul Nistrului din municipiu, un barbat necunoscut ar fi agresat-o sexual. In urma investigatiilor efectuate, in cursul zilei de ieri, 15 octombrie a.c., politistii Biroului Investigaţii Criminale au depistat in municipiu un barbat, in varsta de 36 de ani, banuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul sectiei de politie pentru audieri. In urma probatoriului instrumentat in cauza, banuitul a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, acesta fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis, in cursul acestei zile urmand sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Judecatorii au dispus fata de barbatul de 36 de ani masura arestarii preventive pentru urmatoarele 30 de zile. Barbatul e cercetat pentru viol, infractiune care include si agresiunile de natura sexuala.

Exit mobile version