Opinia Timisoarei

Tanara atacata in plina zi in Parcul Botanic din Timisoara. Se cere ajutorul oamenilor pentru gasirea agresorului. Foto

TIMISOARA. O tanara de 35 de ani a fost atacata, lovita si stransa de gat de un individ, ziua in amiaza mare, la Timisoara.

CITESTE SI: Incendiu intr-o gospodarie din Timis. Femeie de 80 de ani, in stare de soc. Video 

Femeia a intrat in parcul Botanic dinspre strada Gheorghe Lazar, iar la scurt timp un individ s-a napustit asupra ei, i-a pus mana la gura si la nas si a incercat sa o sugrume, sustine sotul acesteia care ne-a transmis informatiile la redactia opiniatimisoarei.ro.

Din fericire pentru tanara atacata, doi tineri au vazut ce s-a intamplat si au sarit in ajutorul ei, insa nu au reusit si sa puna mana pe agresor, care a luat-o la fuga si a disparut.

La fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si politiei. Femeia a fost transportata la Spitalul Municipal pentru ingrijiri, intrucat are leziuni la nivelul fetei si al gatului, iar oamenii legii au demarat cercetarile pentru a-l prinde pe atacator.

Sotul tinerei agresate sustine ca a depus plangere la Politie, insa cere si ajutorul timisorenilor care se aflau in zona in speranta ca va obtine mai multe date despre atacator, iar astfel sa-l identifice cat mai grabnic.

Sotia mea isi poate aminti mai ales 3 femei care se aflau in imediata apropiere, dar au fugit de frica faptuitorului. Dacă este posibil, cerem o descriere a faptuitorului pentru a-l putea identifica„, a transmis pe adresa redactiei opiniatimisoarei.ro sotul femeii.

Politistii s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version