Opinia Timisoarei

Tanara atacata cu cutitul de un violator, in plina strada, in Timis! Cine a salvat-o din mainile agresorului? VIDEO!

SANNICOLAU MARE. La un pas de o nenorocire. O tanara care mergea aseara tarziu spre casa in Sannicolau Mare s-a trezit atacat din spate de un individ care i-a pus cutitul la gat si mana la gura ca sa nu tipe, apoi a incercat sa o doboare la pamant, cu gandul sa o violeze.

La intreaga scena a fost insa martor chiar comandantul pompierilor din Sannicolau Mare, cpt. Zoran Simici. Acesta era in timpul sau liber si mergea, de asemenea, catre casa.

Ofiterul n-a stat nicio clipa pe ganduri si i-a sarit fetei in ajutor.

Cand l-a vazut pe pompier ca se apropie, atacatorul a rupt-o la fuga, insa acesta a pornit in urmarirea lui. Dupa numai o suta de metri, a reusit sa-l ajunga si a incercat sa-l imobilizeze. Agresorul a scos insa cutitul si a vrut sa il injunghie pe pompier, insa, in cele din urma, seful pompierilor l-a dovedit. L-a pus la pamant si a cerut ajutoare prin numarul de urgenta 112.

Atacatorul a ajuns in mainile politistilor din Sannicolau Mare. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a mai fost inchis pentru viol in trecut. Acum va ajunge din nou dupa gratii.

Pentru curajul sau, comandantul pompierilor din Sannicolau Mare, Zoran Simici, a fost felicitat de sefii sai de la ISU Banat.

Exit mobile version