Opinia Timisoarei

Tanar sofer de tir de langa Timisoara, mort intr-un teribil accident in Bihor

Un sofer de 34 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu tirul pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: A scazut sub 7 rata de infectare cu COVID la Timisoara. Avem insa a doua zi cu cate 11 morti si aproape 250 de noi imbolnaviri cu coronavirus 

Tanarul era din Giroc, localitate aflata langa Timisoara, iar accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Oradea de Beius, in apropierea localitatii Pocola, din judetul Bihor.

Conducatorul auto a intrat cu viteza prea mare intr-o curba, autotrenul a derapat si s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului.

Echipele de salvare ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru tanar.

La 2 aprilie, la ora 22:40, pe DN76, in afara localitatii bihorene Pocola, un barbat de 34 de ani din comuna Giroc, judetul Timis, in timp ce conducea un autotren, dinspre Oradea inspre Beius, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum. intr-o curba usoara spre stanga a parasit partea carosabila prin partea dreapta a directiei sale de deplasare si s-a rasturnat in sant. in urma accidentului rutier conducatorul autotrenului a suferit multiple leziuni care i-au provocat decesul”, a transmis reprezentantul IPJ Bihor, Alina Farcuta pentru Info Trafic 24.

Exit mobile version