Opinia Timisoarei

Tanar snopit in bataie si calcat pe cap de agentii de paza la Serbarile Timisoreana, in timpul concertului Cargo. VIDEO! IMAGINI SOCANTE!

 

TIMISOARA. Scene de o violenta greu de inchipuit s-au petrecut in timpul concertului trupei Cargo din ultima zi a Serbarilor Timisoreana organizate pe platoul de la stadionul Dan Paltinisanu.

Un tanar care devenise, pare-se, agresiv a fost batut cu bestialitate de agentii de paza ai unei firme private care asigurau ordinea in zona scenei. Barbatul a fost lovit cu pumnii si cu picioarele si calcat pe cap la propriu de mai multi gardieni. Totul sub privirile ingrozite ale celorlalti spectatori.

Un cameraman al postului tv Europa Nova a surprins imagini din locul in care se petreceau violentele. Pe filmare se poate observa cum barbatul este pus la pamant si batut fara incetare, in vreme ce acesta incerca din rasputeri sa-si apere capul de ploaia de lovituri. Apoi, bodyguarzii il iau pe sus si il scot din zona scenei, continuand sa ii care pumni si picioare.

Exit mobile version