Opinia Timisoarei

Tanar retinut dupa ce si-a amenintat fosta iubita in curtea unui liceu din Timisoara. Avea ordin de protectie

TIMISOARA. A incalcat de mai multe ori ordinul de protectie. Un tanar de 22 de ani a fost retinut de politisti dupa ce acesta a jignit si amenintat o eleva de numai 16 ani, chiar in curtea scolii in care aceasta invata.

CITESTE SI: Alerta la Timisoara. Un pistol si un incarcator cu 18 cartuse, furate dintr-o masina sparta intr-o parcare din centrul orasului

Individul nu avea voie sa se apropie in vreun fel de adolescenta, care era fosta lui iubita, pe care o mai hartuise in trecut dupa ce aceasta a decis sa puna capat relatiei.

Judecatoria Timisoara a emis inca din luna octombrie un ordin de protectie a tinerei. Barbatul nu a renuntat, iar la finalul lunii noiembrie, dar si inceputul lui decembrie, timp de aproape doua saptamani, i-a trimis fetei mai multe mesaje de amenintatare prin intermediul retelelor de socializare.

Cum adolescenta nu i-a raspuns, tanarul s-a enervat, a mers marti la Liceul de Arte unde invata eleva, a patruns in curtea scolii si a inceput sa o faca in fel si chip, apoi a amenintat-o.

Cum aceasta a reprezentat a noua incalcare a ordinului de protectie, politistii au intervenit, l-au preluat pe tanar si l-au dus in arestul IPJ Timis pentru 24 de ore.

Exit mobile version