Opinia Timisoarei

Tanar nevaccinat, infectat cu COVID, ajuns intubat in Terapie Intensiva la Timisoara. Era convins ca ‘oxigenul distruge alveolele pulmonare’

TIMISOARA. Un tanar de 34 de ani se afla in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, el fiind diagnosticat cu COVID-19 si intubat.

CITESTE SI: Se pregatesc pentru ce e mai rau in asteptarea valului 4 al pandemiei de COVID. Centralizarea numarului de paturi ce ar putea fi alocate copiilor infectati cu tulpina Delta, printre datele cerute de Ministerul Sanatatii in toate judetele 

Barbatul nu s-a vaccinat pentru ca a citit ca serurile anti-COVID ar face rau si nu a mers a timp la spital, convins ca… oxigenul distruge alveolele pulmonare.

A ajuns in cele din urma la spital cu afectare pulmonara, fiind nevaccinat, usor ponderal si cu hipertensiune arteriala. Duminica, medicii au luat decizia de a-l intuba in incercarea de a-i salva viata.

Citise din tot felul de surse neverificate medical ca oxigenul distruge alveolele, ca vaccinarea cu ARN Mesager sau cu alte tipuri poate sa produc degradari si alte tipuri de boli si luase decizia sa nu se vaccineze”, a declarat la Digi 24, medicul Cristian Oancea, directorul Spitalului Victor Babes din Timisoara.

Acesta a mentionat ca pacientul a ajuns la spital „in ultimul moment”, la presiunile familiei si ale prietenilor.

Acum, colegii din Terapie Intensiva se chinuie sa ii salveze viata”, a adaugat medicul.

 

Exit mobile version