Opinia Timisoarei

Tanar impuscat in fata de propriul tata. Cum s-a intamplat grozavia?

CARAS-SEVERIN. Un tanar in varsta de 18 ani a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean din Resita dupa ce a fost impuscat in fata de propriul tata.

Incidentul s-a petrecut sambata seara in localitatea Maureni din Caras-Severin. Pasionati de vanataore si arme de foc, tatal si fiul manevrau ultimele achizitii, printre care si o arma neletala cu aer comprimat.

La un moment dat, tatal a facut o miscare gresita si arma s-a descarcat in directia fiului iar o alica a atins fata baiatului.

Speriati de cele intamplate, cei doi s-au dus imediat la Spitalul Judetean din Resita unde tanarul a primit primele ingrijiri. Insa medicii au vazut ca ceva este in neregula si au alertat politia.

In urma cercetarilor facute de politisti caraseni a iesit la iveala ca arma cu pricina era detinuta nelegal.

Se pare ca tanarul ar fi procurat arma din strainatate, iar in cursul zilei a fost pe camp unde a tras de mai multe ori dupa pasari.

In seara zilei a lasat arma in camera sa de lucru, iar tatal sau a manevrat-o gresit, aceasta s-a descarcat in directia tanarului pe care l-a ranit in zona fetei.

Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma neletala, arma fiind confiscata.

 

Exit mobile version