Opinia Timisoarei

Tanar detinut, snopit in bataie de doi supraveghetori, la Centrul Educativ din Buzias. Imaginile care arata cum a fost lovit cu pumnii si bastoanele

TIMIS. Pus la pamant si batut cu pumnii si bastoanele. Un tanar care este internat la Centrul Educativ din Buzias a fost batut cu bestialitate, timp de zeci de secunde, de doi supraveghetori.

CITESTE SI: A fost demisa conducerea Centrului de Reeducare de la Buzias si a inceput cercetarea penala, dupa ce doi supraveghetori au batut cu salbaticie un tanar si l-au luat de gat pe altul. Video

Totul s-ar fi intamplat in urma cu cateva zile, cand un grup de tineri din Centrul Educativ au fost scosi in curtea institutiei. Unul dintre ei a fost luat din grup, trantit la pamant si lovit cu salbaticie, in timp ce restul colegilor au fost obligati sa asiste la intreaga scena, fara sa poata interveni.

La un moment dat, unul dintre supraveghetori l-a ridicat pe baiat de pe iarba si l-a dus inapoi in rand cu colegii lui. Apoi, pe imagini se poate observa cu barbatul il ia de gat pe un alt tanar, il loveste si il lipeste de gard.

Reprezentantii Centrului Educativ din Buzias ne-au transmis ca vor reveni cu un punct de vedere.

Va reamintim, Centrul Educativ din Buzias este in subordinea Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Aici sunt cazati tineri sub 18 ani care au fost gasiti vinovati de instanta pentru savarsirea unor fapte penale si fata de care s-a luat masura educativa a internarii intr-un centru de reeducare.

 

Exit mobile version