Opinia Timisoarei

Tanar despicat cu un cutit de un barbat, dupa un scandal pe o strada din Timisoara. S-a intamplat din cauza unei fete. Video

TIMISOARA. Imagini de toata groaza in zona Lipovei, din Timisoara. Un tanar a fost pur si simplu despicat cu un cutit, in urma unui scandal cu un alt barbat, din cauza unei fete.

CITESTE SI: Furt de peste 100.000 de euro dintr-un apartament din Resita. Unul dintre hoti a fost prins in Timis

S-a intamplat la inceputul saptamanii.

„La data de 09.01.2023, in jurul orei 02:06, politistii Sectiei 5 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Sever Bocu,un tanar, in varsta de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de un alt barbat.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca in urma unui conflict spontan intre trei barbati, un tanar de 18 ani a fost agresat fizic de un alt tanar in varsta de 23 de ani, provocandu-i la nivelul corpui mai multe plagi cu un obiect taietor”, a transmis IPJ Timis.

Tanarul a fost transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

In aceeasi zi, atacatorul, din Sanpetru, judetul Timis, a fost retinut pentru 24 de ore pentru vatamare corporala, iar ulterior magistratii au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile, acesta fiind dus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Timis.

Exit mobile version