Opinia Timisoarei

Tanar decapitat, dupa un teribil accident in Timis. Masina in care se afla s-a zdrobit de un tractor condus de un baiat de 16 ani. Foto

TIMIS. Accident violent, luni seara, pe un drum din estul judetului Timis. O masina si un tractor s-au izbit frontal.

Un tanar de 25 de ani a murit decapitat, iar fratele lui geaman si soferul utilajului, un baiat de 16 ani, au fost raniti.

CITESTE SI: Inca un om inecat in apele Timisului, dupa ce saptamana trecuta raul a mai rapit doua vieti, iar doi copii au ramas orfani 

Accidentul a avut loc intre localitatile Bethausen si Cladova.

Masina in care se aflau cei doi frati a lovit puternic tractorul si s-a facut zob.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei.

Din nefericire, pentru unul dintre tinerii aflati in autoturism nu s-a mai putut face nimic acesta fiind gasit decedat. Fratele sau geaman a fost scos echipajul de descarcerare din masina zdrobita si a ajuns pe mainile medicilor.
Soferul tractorului a fost si el preluat de ambulanta si transportat la spital.

Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto, rănirea tânărului de 16 ani și a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Tanarul de 16 ani nu avea permis pentru a conduce tractorul. Politistii l-au testat, iar aparatul a aratat ca nu bause inainte de a se urca la volanul utilajului.

UPDATE: Politistii il cerceteaza pe adolescent pentru punerea in circulatie a unui utilaj agricol neinregistrat si neinmatriculat, dar si pentru conducere fara permis.

Exit mobile version