Opinia Timisoarei

Talharie in plina strada, la Timisoara. Un arab a atacat doua femei ca sa le ia lantisoarele de la gat. A fost oprit cu focuri de arma!

TIMISOARA. Focuri de arma pe o strada din Timisoara luni seara! Politistii au prins un  cetatean de origine araba care a talharit o femeie de lantisor si geanta si a atacat o a doua, care insa a scapat dupa ce l-a muscat pe agresor!

Potrivit politistilor, atacatorul este cetatean sirian si are 16 ani.

Totul s-a intamplat in jurul orei 21.00 in zona Piata Traian. Una dintre femei, de47 de ani, se indrepta spre casa pe strada Ecaterina Teodoroiu, cand s-a trezit ca un individ se napusteste asupra ei. A imbrancit-o, i-a smuls lantisorul si geanta si a disparut in intuneric.

La scurt timp, pe o alta strada din apropiere o alta femeie a fost atacata in acelasi fel. Aceasta a avut insa prezenta de spirit si chiar s-a luptat cu agresorul. La un moment dat, chiar a reusit sa-l prinda de o mana si l-a muscat cat a putut de tare.

Barbatul ranit si speriat si-a abandonat victima si a fugit. Femeia a sunat la numarul unic de urgente 112 si a alertat politia.

Oamenii legii, sositi la fata locului, au pornit in recunoastere, in zona, dupa ce victima le-a oferit semnalementele agresorului. Dupa o urmarire pe mai multe strazi, politistii au executat trei focuri de arma in plan vertical dupa un individ care incerca sa dispara.

Talharul a fost prins de politisti si dus, la audieri, la Sectia 1 Politie. Aveau sa constate ca el este autorul ambelor atacuri. Din cauza muscaturii a fost chemata si o salvare pentru a-l transporta pe cetateanul de origine araba la spital, pentru ingrijiri medicale.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Tanarul sirian de 16 ani a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru talharie.

Bunurile furate au fost recuperate si inapoiate pagubitei.

.

Exit mobile version