Opinia Timisoarei

Talhar recidivist, trimis in judecata de procurorii din Timis, dupa ce a smuls poseta unei femei si a incercat sa ii fure banii de pe carduri

TIMISOARA. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au trimis in judecata un barbat care in stare de recidiva a lovit o femeie si i-a smuls poseta.

CITESTE SI: Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, acuzat de ANI de conflict de interese administrativ 

S-a intamplat in aprilie 2022, la miezul noptii de 17 aprilie 2022, in parcarea unui bloc din Dumbravita, langa Timisoara. Barbatul a incercat sa foloseasca cardurile gasite in poseta femeii, insa a tastat gresit codul PIN, apoi a incercat sa retraga sume de bani de pe cardul Revolut.

Acum barbatul este acuzat de talharie calificata, tentativa la efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, in forma continuata (doua acte materiale) si tentativa la acces ilegal la un sistem informatic, in forma continuata (doua acte materiale). La data la care a comis talharia, acesta se se afla in stare de recidiva.

Disarul se va judeca la Tribunalul Timis.

Exit mobile version