Opinia Timisoarei

Talhar descoperit dupa 10 ani! Barbatul care a snopit in bataie 2 batrani din Timisoara, pentru banii de pensie, a fost prins in Germania

TIMISOARA. A intrat intr-un apartament din Timisoara, in care locuiau doi batrani, i-a batut cu salbaticie, apoi le-a luat toti banii din casa si a fugit. Cateva zile mai tarziu, femeia s-a stins in spital din cauza ranilor.

Se intampla acum 10 ani, iar agresorul credea ca nu va fi gasit niciodata, dar s-a inselat amarnic.

Totul s-a intamplat, asadar, in urma cu 10 ani, in august 2004.  Barbatul, care are acum 33 de ani, a sunat la usa celor doi batrani, care i-au deschis fara sa le treaca prin gand ce avea sa urmeze. Tanarul a intrat cu forta peste ei si a inceput sa-i loveasca cu cruzime pana au lesinat. Atacatorul a scotocit apoi prin apartament dupa lucruri de valoare si a plecat in cele din urma cu 1200 de lei si 400 de euro.

Batranii au ajuns la spital, iar femeia, in  varsta de 84 de ani, n-a mai rezistat. Si-a dat ultima suflare 3 zile mai tarziu.

Politistii au pornit atunci in cautarea talharului. Dupa un timp au reusit sa-l identifice si l-au dat in urmarire internationala. Iata ca, dupa 10 ani, a fost descoperit pe teritoriul Germaniei si extradat in Romania.

Barbatul a fost prezentat Tribunalului Timis pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. Acum este dupa gratii, in arestul IPJ Timis, iar politistii il ancheteaza.

Exit mobile version