Opinia Timisoarei

Talhar capturat de fosti jucatori de la Timisoara 89ers, dupa ce a jefuit o femeie in centrul orasului. Foto

TIMISOARA. Talharie in plin centrul Timisoarei. O femeie a fost lasata fara poseta de un baiat de 15 ani. Adolescentul a fost capturat cu ajutorul a doi fosti jucatori de fotbal american de la Timisoara 89ers.

CITESTE SI: Nestiutele si fascinantele acoperisuri de sticla ale cladirilor istorice din Timisoara. Foto

Femeia se afla pe o banca, pe strada Marasesti, cand baiatul i-a insfacat geanta si a rupt-o la fuga prin Parcul Botanic.

Trei tineri, intre care doi fosti componenti ai echipei de fotbal american Timisoara 89ers, care se aflau la o terasa din apropiere au pornit in urmarirea hotului, pe care l-au pierdut initial in parc.

Denis Caragia, unul dintre fostii fotbalisti, a fost inspirat si a plecat cu o bicicleta spre zona in care credea ca se indreapta hotul. El a fost cel care l-a si prins in fata Liceului Ion Mincu, dupa care i-a chemat in ajutor pe colegul sau Catalin Ardelean si pe un alt tanar, care l-au imobilizat pe fugar. Povestea capturarii infractorului a fost relatata si de activistul civic Stefan Cojocnean pe pagina sa de Facebook.

Hotul a fost predat politistilor.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie în varsta de 74 de ani, în timp ce era asezat pe o banca de pe strada Marasesti, din Timisoara, ar fi fost deposedata prin smulgere, de geanta pe care o avea asupra sa, de catre un tanar. Persoana a fost imediat imobilizata de catre cetatenii aflati în apropriere, fiind predat ulterior politistilor. In urma identificarii, s-a stabilit ca este vorba despre un minor în varsta de 15 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat femeii.
Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie în forma tentativei si continua verificarile în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelelor si împrejurarilor producerii faptei. Minorul a fost predat reprezentantilor D.G.A.S.P.C Timis”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Foto: Stefan Iulian Cojocnean

Exit mobile version