Opinia Timisoarei

Taiat si plin de sange. Tanar biciclist cu fata distrusa, dupa un accident, la Timisoara

TIMISOARA. Semnal de alarma tras de biciclistii din Timisoara.

Un tanar a ajuns la spital cu fata sparta, dupa ce a avut un accident de bicicleta. Totul s-a intamplat duminica, pe Calea Aradului, in dreptul Facultatii de Agronomie. Baiatul circula pe bicicleta iar, la un moment dat, pe cand cobora niste borduri, i s-a rupt furca si s-a prabusit pe asfalt.

CITESTE SI: Primaria Timisoara a semnat contractul cu firma care va face documentatiile pistelor de biciclete pe sub podurile Dacilor si Saguna. E aceeasi care a ‘uitat’ de ele la Podul Eroilor

Acest baiat a avut un grav accident cu bicicleta din cauza pistei si a bordurii respective i s-a rupt furca. Cazand, si-a spart si taiat toata fata. Am chemat ambulanta si noroc ca am avut servetele tocmai cumparate, am putut sa-l ajut. Tin pe aceasta cale sa trag un semnal de alarma cu privire la proasta executie a tronsonului respectiv care poate sa cauzeze in continuare alte grave accidente! Va rog luati masuri urgente de remediere a trotuarului si respectiv a pistei!”, a scris pe Facebook un timisorean care trecea prin zona si i-a sarit in ajutor biciclistului ranit.

De-a lungul ultimilor ani, comunitatea biciclistilor s-a tot plans de starea proasta a pistelor din oras si a cerut refacerea si extinderea retelei velo, in repetate randuri. Deocamdata, insa, administratia Fritz nu a prevazut reparatii sau noi lucrari de construire de piste de biciclete in oras, altele in afara de cele cuprinse in proiectele de reabilitare a marilor bulevarde din oras.

A fost organizata o singura licitatie pentru astfel de interventii, in prezent lucrandu-se la documentatia pistelor de biciclete care urmeaza sa fie amenajate pe sub podurile Dacilor si Saguna pe malul canalului Bega.

FOTO: Facebook/Georgeo Andrei

Exit mobile version