Opinia Timisoarei

Tabara improvizata de boschetari la Timisoara, rasa de pe fata pamantului

TIMISOARA. Politistii locali, alaturi de jandarmi si de inspectori ai Directiei Generale de Asistenta Sociala au identificat o tabara un teren de pe strada Grigore Alexandrescu, in spatele gardului ce imprejmuieste cladirea propusa a fi Spital Municipal.

CITESTE SI: Bataie de joc. Traficul ramane inchis pe cei 43 km din Autostrada Lugoj-Deva finalizati. Ministrul Transporturilor: Constructorii de pe Lotul 3 trebuie sa remedieze problemele. CNAIR are datorii fata de ei

A fost un adevarat focar de infectie, iar aici au fost identificați 7 oameni, dintre care 3 care aveau domiciliul pe raza judetului Olt (Corabia si Caracal), 3 aveau Carti de Identitate Provizorii emise de Directia de Evidenta a Persoanei Timisoara si 1 avea domiciliul in Oradea .

Cei sapte au fost consiliati de catre specialisti din cadrul Directiei de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara pentru gasirea unui loc de munca dar si pentru refacerea documentelor de identitate expirate, locatia in cauza urmand a fi salubrizata si igienizata.

Exit mobile version