Opinia Timisoarei

Sute de persoane au iesit in strada la Timisoara pentru a protesta impotriva Puterii. GALERIE FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Mitingul de la Timisoara, impotriva actualei Puteri, a fost inceput de revolutionari care s-au adunat in fata Operei inca de la ora pranzului si a fost continuat de galeria lui Poli.

Cateva zeci de persoane s-au adunat duminica dupa-amiaza in Piata Victoriei din Timisoara pentru a protesta impotriva actualei puteri care a vrut sa impuna o noua Lege a Sanatatii. Mitingul a fost initiat de cativa revolutionari care au obtinut, inca de anul trecut, o autorizatie de manifestare in fata Operei din Timisoara.

In jurul orei 17, mai multi membrii ai galeriei echipei de fotbal Poli  Timisoara, cateva sute, s-au alaturat protestatarilor. Odata sositi in Piata Victoriei, protestatarii, alaturi de suporteri, au pornit in mars inspre Catedrala, apoi inspre Complexul Studentesc pentru a scoate cat mai multi studenti in strada.

Protestatarii au luat la pas Piata Operei, au ajuns la Catedrala de unde de pe scari au scandat “Pacat, pacat de sangele varsat” si “Ole, ole, noi uram partidele”.

Coloana de manifestanti a mers apoi spre complexul Studentesc unde au scandat: “Studenti veniti cu noi”, “PSD, PNL tot dracu ala e!”, “Jos Basescu”, “PSD, PDL – toti se trag din PCR”, “Ole, ole, noi uram partidele” si “Romania stat politienesc”. Urmatorul popas a fost in fata la TVR, apoi la Prefectura si de acolo inapoi in Piata Operei.

In tot acest timp au fost rostite discursuri si au fost scandate lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu si a actualului Guvern condus de Emil Boc. Protestatarii au purtat cu ei pancarte si steaguri tricolore.

____________________________________________________________________________

UPDATE: Mai multi timisoreni au filmat protestul si mitingul care au avut loc duminica dupa-amiaza si au urcat inregistrarile video pe Youtube. Va prezentam cateva dintre ele!

Exit mobile version