Opinia Timisoarei

Sute de mesaje de adio pe Facebook pentru Adelina Enache, o timisoreanca ce a murit la numai 25 de ani! Vezi FOTO!

Dupa o grea suferinta, chinuita de tratamente la Terapie Intensiva, a plecat la ingeri o tanara de numai 25 de ani. Adelina Enache era cunoscuta drept una dintre cele mai active tinere pe Facebook si alte retele de socializare, din Timisoara.

De-a lungul vremii, a adunat o multime de prieteni, care astazi o plang. Un suflet deosebit si o persoana tonica si vesela, Adelina Enache s-a implicat in timp in mai multe campanii de sustinere a unor cauze nobile si a bucuriei de a trai, straduindu-se sa fie un exemplu pentru tinerii din Timisoara. A incercat mereu sa fie acolo unde era nevoie de o mana de ajutor si era un spirit mobilizator.

Era indragostita de muzica, de oameni, si de culoarea violet.

Viata a incercat-o de mai multe ori, iar acum, Adelina Enache a pierdut lupta cu o boala crunta care i-a afectat plamanii. Dumnezeu a chemat-o la el prea devreme.

Utilizatorii de retele de socializare din Timisoara au postat pe Facebook-ul Adelinei Enache sute de mesaje in care isi exprima durerea.

Una dintre cele mai inteligente si zambitoare persoane pe care eu le-am cunoscut, s-a stins. O persoana greu incercata de viata, dar care a reusit sa razbeasca intotdeauna cu zambetul pe buze si niciodata nu a uitat de unde a plecat. Nu am cuvinte sa imi exprim tristetea. Adelina, iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine, inca de cand eram mici si nu te voi uita niciodata. Din pacate boala a rapus-o si D-zeu a luat-o acolo la el in Rai„, scrie un prieten al Adelinei.

Ne vom aminti mereu cu drag de tine, copil frumos„, noteaza un alt amic indurerat.

Ce vesela si plina de energie era. D-zeu s-o odihneasca in pace”, „Raiul e mai frumos acum, dar tu o sa ne lipsesti mult„, au adaugat alti prieteni ai tinerei.

Ultima postare a Adelinei pe Facebook, inainte de a intra in spital: „Mi se pare strigator la cer ca un medicament sa aiba mai multe efecte secundare si contraindicatii decat indicatii. Iar eu sa experimentez majoritatea efectelor secundare. Am primt deja 3 tratamente cu antibiotice, mi-e varza corpul. Am pneumonie, nu o pot lasa netratata.

In amintirea celei care a fost Adelina Enache, mai multi prieteni si-au pus astazi drept poza de profil un background de culoare violet.

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Exit mobile version