Opinia Timisoarei

Sute de elevi vor defila pe strazile din Timisoara, la Parada liceelor timisorene

TIMISOARA. Aproape 500 de elevi vor iesi pe strazi in Timisoara, sa participe la Parada liceelor, eveniment organizat la prima editie in capitala Banatului. Liceeni vor porni in mars din Piata Unirii si se vor opri in Piata Operei. Vor avea si un spectacol la Filarmonica Banatul.

Liceeni vor defila din Piata Unirii, pe traseul strada Vasile Alecsandri, Piata Libertatii, strada Alba Iulia si Piata Victoriei. Vor participa grupuri de aproximativ 30 de elevi, de la 16 licee din oras. In plus, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul va avea loc un spectacol sustinut de o parte dintre scoli, iar cei care s-au implicat in proiect vor primi diplome.

Evenimentul are loc in cadrul proiectului pilot „Tinerii decid”, demarat la sfarsitul anului 2009 in Timisoara. Zeci de tineri au participat de atunci la o serie de intalniri, ateliere de lucru si team building-uri, prin care au invatat ce inseamna si cum se lucreaza in administratia locala. Parada Liceelor are loc miercuri, 26 octombrie, incepand cu ora 14:00.

Exit mobile version