Opinia Timisoarei

Sute de cai putere in parcarea Iulius Mall! Timisorenii au admirat bolizii din Campionatul Judetean de Raliu Timis!

TIMISOARA. Pentru cateva ore la Iulius Mall timisorenii au avut ocazia sa intre in pielea unui pilot de raliu. Toti participantii la Campionatul Judetean de Raliu si-au expus masinile in fata publicului iar cei aflati in zona s-au putut fotografia cu bolizii si afla secretele acestei pasiuni.

Organizatorii raliului judetean au prezentat fiecare maisna in parte, iar apoi i-au lasat pe spectatori sa se apropie de masini.

Cei mai incantati au fost pustii. Acestia s-au asezat la volanul bolizilor pe patru roti si au promis ca atunci cand vor ajunge mari vor incerca sa se faca piloti. Doi dintre viitorii campioni ai Campionatului Judetean de Raliu, Alexandru Krepelka si Sergiu Tirla, piloti ai echipelor Opinia Timisoarei Rally Team si Forta Viola Racing Team le-au dat cateva sfaturi si le-au aratat micutilor cum se piloteaza o astfel de masina.

Maine fanii au ocazia sa-i vada la lucru pe piloti. De la ora 10 se va da startul cursei Cupa Iulius Mall, aceasta contand si in calendarul Raliului Judetean Timis.

[vimeo 29881769]

FOTO: Dariana Dragos

Exit mobile version