Opinia Timisoarei

Sustinere totala pentru Sorin Grindeanu! PSD Timis: Avem mare incredere in el!

TIMISOARA. Intalniri importante in sanul filialei Partidului Social Democrat Timis, in acest sfarsit de saptamana.

CITESTE SI: Ajutor, salvati-ma din mainile bestiilor! Strigatul disperat din strada al unei fete, aproape dezbracata, care a declansat o ampla operatiune la Timisoara. VIDEO!  

Biroul Permanent Judetean al PSD Timis s-a reunit intr-o sedinta, in care liderii social-democrati si-au afirmat intreaga sustinere pentru Guvernul condus de presedintele Organizatiei Timis a Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu. Dupa sedinta BPJ, a urmat un Comitet executiv al PSD Timis, din care fac parte primarii si presedintii de organizatii locale, si acestia transmitand ca isi doresc continuarea implementarii programului de guvernare, se arata intr-un comunicat al filialei.

Sorin Grindeanu este presedintele PSD Timis, iar noi si colegii nostri din judet avem mare incredere in el, il sustinem total, il sprijinim in orice situatie. Primarii si presedintii de organizatii locale au transmis foarte clar ca isi doresc ca programul de guvernare, unul foarte bun, sa fie dus la bun sfarsit. Oamenii au vazut ca in doar o luna de guvernare au fost luate deja o serie de masuri concrete si vor sa se continue in acelasi mod”, a spus Calin Dobra, presedintele executiv al PSD Timis.

CITESTE SI: A MURIT unda verde dinspre Lugojului spre Punctele Cardinale, la Timisoara. Ce se intampla in scurt timp? 

De asemenea, sambata, o parte din parlamentarii PSD Timis au avut intalniri punctuale in organizatii locale din Timisoara si judet. Tema intalnirilor a fost aceeasi – continuarea implementarii masurilor promise in campania electorala.

Colegii nostri il cunosc cu totii pe Sorin Grindeanu si il sustin, dar aveau nevoie de aceste intalniri pentru ca ei vor o confirmare ca Guvernul Grindeanu ramane in functie. Colegii nostri sustin pe buna dreptate ca protestele au ramas fara obiect dupa abrogarea OUG 13 si asteapta noi masuri din partea Guvernului. Am primit semnale clare din partea asociatiilor profesionale si sindicale din educatie, sanatate si administratie care sunt foarte multumite de masurile luate pana acum de Guvernul Grindeanu si care, la randul lor, doresc continuarea programului nostru de guvernare”, a mai spus Calin Dobra.

Exit mobile version