Opinia Timisoarei

Suspendarea orelor pentru cheful profesorilor de 8 martie la un liceu din Timisoara, o chestiune de normalitate pentru Inspectoratul Scolar Timis


Faptul ca toti elevii de la Colegiul Tehnic Timisoara n-au facut scoala intr-o zi in care unii aveau materii de Bac si chiar lucrari programate la matematica sau romana si aceasta pentru ca profesorii aveau organizata o petrecere nu pare sa-i deranjeze defel pe reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean.

www.opiniatimisoarei.ro a prezentat ieri in exclusivitate imagini de la cheful profesorilor din cantina Colegiului Tehnic Timisoara, aceasta in vreme ce elevii au fost anuntati cu o zi inainte sa nu treaca pe la scoala ca…nu se tin ore.

In dupa-amiaza zilei de 8 Martie, intrebat cum este posibil asa ceva intr-un liceu, in conditiile in care insusi ministrul Invatamantului Daniel Funeriu a interzis subordonatilor sai sa tina petreceri in incinta scolilor, inspectorul sef Marin Popescu si adjunctul sau Francisc Halasz sustineau ca nu fusesera instiintati in prealabil de suspendarea orelor si ca  vor face verificari si vor lua masurile care se impun.

Astazi, la 24 de ore de la incident, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Timis n-a avut nici macar curiozitatea sa afle ce anume s-a petrecut la liceul Miu in ziua de 8 Martie.

„Vom vedea in zilele urmatoare ce a fost. Nu am discutat inca. Vom stabili o data si ne vom intalni cu conducerea colegiului sa vedem ce s-a intamplat”, ne-a declarat astazi inspectorul sef adjunct al ISJ Timis, Francisc Halasz.

Va reamintim, ieri, toate orele de curs au fost suspendate la Colegiul Tehnic Timisoara, printr-un anunt verbal facut la clase de  catre profesori. Elevilor li s-a spus doar sa nu vina la scoala in 8 martie pentru ca dascalii au liber.

In jurul orei 13.00,insa, reporterii www.opiniatimisoarei.ro au filmat in cantina liceului un chef pe cinste al profesorilor care sarbatoareau plini de entuziasm Ziua Femeii.

Intrebat ce se intampla, directorul de la Miu a sustinut ca elevii ar fi fost la scoala si nici vorba de suspendarea orelor. Realitatea era insa cu totul alta. Nimeni nu a calcat pragul Colegiului Tehnic Timisoara nici in orele dupa-amiezii, asa cum spunea directorul. Mai mult, petrecerea continua fara probleme si in jurul orei 16.00. Se schimbase doar muzica.  VEZI VIDEO MAI JOS!

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version