Opinia Timisoarei

Suspansul se prelungeste. Leii Timisoarei invinsi in primul meci de la Ploiesti

TIMISOARA. SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara a fost invinsa la patru puncte diferenta in al treilea meci din seria de play-out primei ligi de baschet, pe care o joaca impotriva Petrolului Ploiesti.

Asa cum au fost si partidele de saptamana trecuta, in care Timisoara a fost gazda, si meciul din sala prahovenilor a fost unul echilibrat, cu ambele echipe la conducere pe tabela, si fiecare castigand cate 2 din sferturi.

Daca la finele primului sfert timisorenii aveau 3 puncte avantaj, pana la pauza mare gazdele au revenit si aveau un avans similar, 41 – 38.
La sfarsitul actului al treilea, banatenii au egalat situatia de pe tabela 57 – 57. Ultimul sfert al intalnirii a fost si cel mai disputat, cu ambele echipe la conducere, insa in cele din urma Petrolul a fost mai atenta si s-a impus cu 83 – 79.

Cel mai bun marcator pentru timisoreni a fost Mitrovic, cu 24 de puncte, urmat de Kesar cu 13. Restul punctelor au fost reusite in ordine deȘ Simmons – 8, Nasturescu – 8, Mirkovic – 7, Petrescu – 6, Gajic – 4, Lazar – 4, Schipor – 3, Grayson – 2.

Urmatoarea partida intre cele doua echipe este programata miercuri, de la ora 18:00, tot la Ploiesti. In cazul unei victorii timisorene, seria se incheie, dar daca se va impune Petrolul, decisivulk se va disputa in 20 aprilie, la Timisoara.

Exit mobile version