Opinia Timisoarei

Surse: Dupa ce s-a apropiat de Dominic Fritz, Olimpia Oprea e pe trambulina USR spre sefia Spitalului Judetean Timisoara

TIMISOARA. Inlaturata de la conducerea Spitalului Municipal Timisoara, in plina pandemie, pentru felul in care a gestionat focarul de COVID de la Maternitatea Odobescu, pe care o avea in subordine si unde s-au infectat cu coronavirus zeci de mame si bebelusi, doctorita Olimpia Oprea este acum in cartile USR pentru a prelua sefia Spitalului Judetean Timisoara, sustin surse opiniatimisoarei.ro.

Potrivit acestora, Olimpia Oprea, candva un fan infocat si declarat al primarului Nicolae Robu, care a si promovat-o la conducerea Spitalului Municipal, ar fi schimbat barca liberala cu cea userista, ajungand o apropiata a primarului Timisoarei Dominic Fritz si favorita ministrului Ioana Mihaila pentru noua pozitie.

Un prim pas a si fost facut zilele acestea, intrucat 3 membri ai Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean din Timisoara au fost deja inlocuiti, iar noul CA va trebui sa se ocupe de organizarea viitorului concurs pentru manager.

Actualul director de la Judetean, Raul Patrascu, tocmai a primit in urma cu cateva zile o prelungire a ordinului de numire la sefia celui mai mare spital din vestul tarii, cu 3 luni, el fiind interimar inca din 2019, cand l-a inlocuit pe medicul Marius Craina.

 

Exit mobile version