Opinia Timisoarei

Surpriza uriasa pregatita pe Aeroportul Timisoara unui pilot, la ultimul sau zbor inainte de a iesi la pensie, dupa 42 de ani de activitate. VIDEO!

TIMISOARA. O uriasa surpriza a fost pusa la cale pe Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara pentru pilotul unui avion care a aterizat in ultima lui cursa inainte de pensionare.

CITESTE SI: Imagini spectaculoase cu UBC 2 din Ansamblul Openville! Vezi cum arata de la inaltime cea mai moderna cladire de birouri din Timisoara! 

Emotii mari pentru pilotul Pastzi Tibor care a avut parte de un eveniment deosebit, la ultima sa aterizare pe pista Aeroportului din Timisoara, inainte de pensionare, dupa 42 de ani de activitate.

CITESTE SI: Pasarela pentru pietoni si biciclisti de la Timisoara, integrata in noua estetica a orasului 

Aeronava care il avea la mansa pe pilotul Pastzi Tibor a sosit, la Timisoara, de la Bergamo si a fost intampinata de o bolta de apa. Doua autospeciale s-au pozitionat de-a dreapta si stanga pistei si au lansat jeturi de apa peste avionul care rula catre platforma.

La coborarea din aeronava, pilotul a fost intampinat cu urale de  colegi si familie. Oamenii i-au adus flori, baloane si i-au oferit multe imbratisari urandu-i pensie lunga cu sanatate.

 

Exit mobile version