Opinia Timisoarei

Surpriza teribila pentru o familie la Timisoara. Si-a gasit masina facuta praf in parcarea blocului. Politistii cauta un sofer care a fugit ca un las

TIMISOARA. Pe cand se pregatea sa-si duca copilul la gradinita, o familie din Timisoara si-a gasit vineri dimineata masina distrusa in parcarea de pe strada Uranus unde o lasase de cu seara.

CITESTE SI: Condamnat la 10 ani de inchisoare, a incercat sa fuga din tara ascuns in portbagaj. Video 

Autoturismul fusese victima unui accident petrecut peste noapte. Era parcat pe partea dreapta a strazii pe unul dintre locurile aflate in fata liceului Waldorf.

Masina lovita a fost pur si simplu mutata din loc, portbagajul fiind distrus in totalitate.

Proprietara pagubita a facut deja plangere la politie si cere si ajutorul celor care locuiesc in apropiere.

In aceasta dimineata, cand am vrut sa ducem copilul la gradinita, ne-am gasit mașina facuta praf in parcare, in Soarelui, pe strada Uranus, chiar langa liceul Waldorf. Nu avem niciun detaliu, nu stim cine a facut asta. Precizez ca am fost deja la politie pentru formalitati si vom incerca sa obtinem filmarile de la camerele magazinului Carrefour din apropiere. Daca cineva a auzit/vazut ceva referitor la accident, va rog mult sa ma contactati. Multumesc„, a transmis proprietara autoturismului pe retelele de socializare.

Politistii au demarat cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.

In aceasta dimineata, politistii rutieri au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie si-a gasit autoturismul lovit in parcare, pe strada Uranus din Timisoara. Politistii efectueaza verificari, in vederea depistarii conducatorului auto vinovat de producerea accidentului„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: In urma aparitiei in spatiul public a imaginilor cu masina distrusa pe strada Uranus, femeia pagubita anunta ca a fost contactata de cel care a produs accidentul.

1. In urma postarii mele, faptasul m-a contactat si si-a recunoscut vina. Prin urmare, pe aceasta cale multumesc Info Trafic si tuturor celor care ati comentat si ati reactionat la postarea mea, facand-o astfel vizibila.
2. Pentru cei care aveti dubii, masina NU a fost parcata asa! A fost rasucita in urma impactului puternic„, a transmis proprietara autoturismului.

Exit mobile version