Opinia Timisoarei

Surpriza teribila, la cumparaturile de Craciun, pentru o familie din vestul tarii! VIDEO

Cand au plecat in aceasta dimineata cu masina la cumparaturi, doi pensionari nici nu se gandeau ca vor ajunge acasa fara automobil. O scanteie produsa din pricina unei defectiuni a dus la un adevarat dezastru.

CITESTE SI: Ce zici de o cafea si un concert in turnul de apa din Iosefin, la Timisoara! Proiect dezvaluit! FOTO!

S-a intamplat pe bulevardul Nicolae Titulescu din Arad, cand un barbat si sotia sa mergeau cu masina catre casa. La un moment dat din bordul autoturismului s-au auzit cateva zgomote ciudate, si dupa cateva secunde o flacara a iesit de sub capota.

Soferul si-a pastrat calmul si a avut suficient timp sa traga masina pe partea dreapta a drumului. In timp ce sotia sa a iesit din autoturismul care ardea deja, soferul a recuperat actele acestuia si a chemat rapid pompierii. Acestia au ajuns la fata locului in cateva minute, insa nu au reusit sa salveze mare lucru din masina.

CITESTE SI: Aproape ca nu-l mai recunosti! Spitalul din Timisoara care se modernizeaza de la o zi la alta! Ce surprize au pacientii? FOTO  

Conform arq.ro, autoturismul Audi face parte dintr-o serie pe care producatorul intentiona sa o recheme pentru remedieri in service.

sursa video: youtube.com

Exit mobile version