Opinia Timisoarei

Surpriza pentru biciclisti si pietoni deopotriva, la finalul lucrarilor din Piata Marasti din Timisoara

TIMISOARA. Aparitie neasteptata pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timisoara. Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Operatiune in noapte la Timisoara, in Piata Marasti. Se deschide sau nu traficul in intersectie luni dimineata? Video 

Primarula anuntat ca odata cu finalizarea lucrarilor din Piata Marasti, pe strada Alexandru Ioan Cuza, care leaga sensul giratoriu de Piata Consiliul Europei, de-a lungul gardului Parcului Botanic, vor fi montate banci pe care trecatorii osteniti sa poata sa-si mai traga sufletul.

Ideea i-a venit edilului, dupa ce a stat de vorba cu mai multi timisoreni care i-ar fi cerut acest lucru.

La solicitarea unor cetateni cu care am interactionat, am decis ca vom pune o multime de banci pe langa gardul Parcului Botanic. Oamenii spun ca mai vin de la mall, inspre zona centrala a orasului, si mai obosesc„, a declarat Nicolae Robu.

Nici biciclistii nu au fost uitati, edilul spune ca dupa ce s-a facut „tam – tam” ca s-a desfiintat pista de biciclete, odata cu inceperea lucrarilor in Marasti, la finalizarea acestora va exista o pista mult mai buna decat cea anterioara.

Biciclistii vor avea o surpriza placuta, s-a facut tam tam ca s-a desfiintat pista. Ei, bine, va exista o pista chiar mai buna„, a explicat Robu.

Va reamintim, santierul pentru largirea cu o banda a sensului giratoriu din Piata Marasti a inceput in luna iunie, insa a fost oprit, pentru ca in zona au fost descoperite vestigii. Vreme de o luna, arheologii au scos la iveala mai multe bucati din zidul fostei cetati. Lucrarile au fost reluate in iulie, dupa ce Primaria a primit unda verde de la Directia Judeteana de Cultura Timis.

Primaria Timisoara a anuntat ca in data de 10 septembrie, odata cu inceperea noului an scolar, strada Alexandru Ioan Cuza, Oituz, Sfantul Ioan si sensul giratoriu vor fi deschise circulatiei. Lucrarea s-a executat cu bani de la bugetul local.

Exit mobile version