Opinia Timisoarei

Surpriza de proportii dupa un accident la Timisoara. O masina rasturnata avea inca un rand de numere ascunse. Soferul a fugit

TIMISOARA. Un banal accident de circulatie produs miercuri dupa-amiaza in cartierul Mehala din Timisoara avea sa scoata la iveala o surpriza uriasa.

CITESTE SI: Batut pana la lesin, cu oasele si un plaman rupte, si violat. Drama prin care a trecut un batran din Timis care a pierit intr-un atac de o salbaticie care i-a uluit si pe anchetatori 

Un sofer a scapat de sub control masina cu care mergea pe strada Horia, a lovit un autoturism parcat, a ricosat si a ajuns intr-un copac de pe marginea drumului, rasturnandu-se.

Momentul prabusirii pe o parte a masinii a scos la iveala faptul ca autoturismul avea doua randuri de numere de inmatriculare. Sub placutele cu numere de Timis se aflau altele de Bulgaria. In urma izbiturii, s-au frant ‘soriceii’ din plastic ce tineau prinse tablele metalice si asa s-au aratat placutele de dedesubt.

CITESTE SI: Masina ramasa blocata intr-o groapa intr-o intersectie din Timisoara

Soferul, un tanar, a iesit singur din autoturism si a rupt-o imediat la fuga.

Descoperirea placutelor de inmatriculare suspecte i-a alertat imediat pe politisti care au pornit in cautarea conducatorului auto disparut.

UPDATE: Politistii  care fac cercetarile au avut parte de o noua surpriza. Masina fusese folosita la o talharie cu cateva minute inainte de accident. Detalii mai jos!

 Surpriza se adanceste in privinta masinii cu doua randuri de numere care s-a rasturnat in urma unui accident la Timisoara, iar soferul a fugit. A fost folosita la o talharie 

Exit mobile version