Opinia Timisoarei

Surpriza! Ce-a patit un tanar din Timisoara la 1 an dupa ce a furat un telefon mobil scump dintr-un magazin?

People walk past a Vodafone store in Hounslow, west London, on May 18, 2010. British mobile phone giant Vodafone said on Tuesday that its annual net profits almost trebled to 8.645 billion pounds on reduced write-downs and increased sales of its broadband Internet services. The world's biggest mobile phone operator by revenue said profit after tax soared to the equivalent of 10.1 billion euros or 12.5 billion dollars in the 12 months to March 31 -- beating its own expectations. AFP PHOTO/CARL DE SOUZA

TIMISOARA. Cand era mai convins ca nu i se va da de urma, s-a trezit cu politistii la usa. Un tanar de 35 de ani care furase un telefon mobil dintr-un magazin din Timisoara a fost prins la un an de la comiterea faptei.
El a fost saltat de politistii de la Sectia 1, retinut si dus in Arestul IPJ Timis.

Potrivit oamenilor legii, in 24 noiembrie 2014, barbatul a patruns intr-o pravalie, a profitat de neatentia angajatilor, a insfacat un telefon in valoare de 550 de euro si dus a fost.
Cum vreme de 1 an nimeni nu l-a intrebat de sanatate, tanarul a fost sigur ca a scapat basma curata. Iata insa ca s-a inselat amarnic.

Politistii continua cercetarile pentru a vedea daca nu cumva barbatul a mai furat in acelasi fel si alte telefoane.

Exit mobile version