Opinia Timisoarei

Suri, fiica lui Tom Cruise, debuteaza in actorie la 5 ani. Vezi 8 vedete care si-au pus copiii la munca!

Fata lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes, Suri Cruise, va debuta in cariera de actrita la frageda varsta de cinci ani.Suri nu e primul copil de star care are un drum netezit de parinti catre celebritate.

Iata o lista de vedete care si-au pus copiii la munca de la varste fragede.

1. Suri, care face deliciul paparazzilor mai mult pentru garderoba sa de sute de mii de dolari a fost distribuita de tatal ei Tom Cruise in filmul musical – “Rock of Ages” unde va juca alaturi de nume mari ca Alec Baldwin sau Catherine Zeta-Jones.

2. J. Lo si-a bagat gemenii Max si Emme de la varsta de 2 ani in lumea reclamelor. Cei 3 au pozat anul trecut pentru catalogul Gucci. Nu mai este mult pana la filme!

3. Inainte sa ajunga cea mai celebra adolescenta din lume, Miley Cyrus a debutat alaturi de tatal ei, cantaretul Billy Ray Cyrus, in serialul marca Disney – Hannah Montana la varsta de 11 ani.

4. Brad Pitt si Shiloh. Fetita celebrului cuplu Pitt-Jolie, Shiloh a aparut in 2008 in filmul “The Curious Case of Benjamin Button” pe cand avea doar un an.

5. Madonna si Lourdes. Regina POP-ului i-a dat fiicei sale Lola un “rol” in show-ul ei de la Gala Premiilor MTV din 2003. Da, aceea in care s-a sarutat cu Britney! In plus, Lourdes, in varsta de 13 ani, a fost distribuita in 2010 in cel mai nou film pe care l-a regizat Madonna, “W.E”. Lourdes a lansat deja propria linie vestimentară, “Material Girl” si s-a imbracat in stilul mamei sale cand a aparut in videoclipul acesteia “Celebration”.

6.Will Smith si Jaden Smith. Inainte sa ajunga unul dintre cei mai bine platiti copii de la Hollywood, Jaden a aparut la 8 ani in filmul tatalui sau The Pursuit of Happyness.

7.Tom Hanks si Colin Hanks. Colin a debutat in filme la 19 ani intr-o productie a tatalui sau, That Thing You Do!

8. John Travolta si Ella. Pustoaica avea 7 ani cand a debutat in lumea filmului. Si-a rugat tatal sa-i dea un rol in Old Dogs (2009).

Exit mobile version