Opinia Timisoarei

Supermarket in curtea fostei Fabrici de ciorapi din Timisoara. Se lucreaza de zor si la Abator. VIDEO!

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc in zona Badea Cartan sau Modern vor avea unde sa isi faca cumparaturile. Un mare supermarket va fi construit chiar in curtea fostei Fabrici de ciorapi a orasului.

Anuntul a fost facut de viceprimarul Traian Stoia. Edilul a reusit sa obtina si altceva cu interventiile pe care le face pentru a salva parte din monumentele istorice ale Timisoarei. De exemplu, la fostul Abator al urbei, aflat intr-o stare avansata de degradare, se lucreaza de zor.

Potrivit lui Stoia, firma care apartine lui Ion Tiriac a pus cativa muncitori sa taie vegetatia din curtea Abatorului, iar in curand se va lucra si la acoperis. Cat despre Fabrica de ciorapi, un mare retailer ar fi vrut sa demoleze cateva corpuri din monumentul istoric, insa Directia de cultura s-a opus vehement. Asa se face ca supermarketul va fi construit chiar in curtea fostei fabrici.

„Se face supermarket, ei consolideaza si fac magazin in interior. Au vrut sa demoleze corpurile A, B si C, dar Directia de Cultura nu a fost de acord”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

In ceea ce priveste alte cladiri importante ale orasului, Stoia a anuntat ca urmeaza sa fie amendat si proprietarul fostei Poligrafii, chiar si cu amenda zilnica de cate 2.500 de lei pana cand se apuca de lucrarile de consolidare.

Fabrica de ciorapi de sus!

Video-ul nu poate fi incarcat.

Abatorul Timisoarei de sus!

Video-ul nu poate fi incarcat.

 

Exit mobile version