Opinia Timisoarei

Super masina Politiei Rutiere Timisoara, care prinde suta in 7 secunde, prezentata soferitelor, care au fost trase pe dreapta una dupa alta. ‘E Doamna Giulia’. Foto

TIMISOARA. Cea mai noua masina a politistilor rutieri de la Timisoara a atras toate privirile, duminica, in trafic, unde agentii au iesit sa opreasca soferitele pentru a le felicita de 8 Martie si a le oferi flori.

CITESTE SI: Zborurile spre Italia ale Wizz Air, anulate de pe Aeoportul Timisoara. Cursele afectate 

CITESTE SI: Se interzic adunarile de peste 1000 de oameni la evenimente in Romania, din cauza coronavirusului. Ultimele masuri anuntate de seful DSU Raed Arafat 

CITESTE SI: Se prelungeste inchiderea scolii din Timisoara unde au fost confirmati 3 elevi cu coronavirus. Noi masuri anuntate de Raed Arafat 

O Alfa Romeo nou-nouta a ajuns la Biroul Politiei Rutiere Timisoara, in grija unuia dintre cei mai vechi si mai experimentati agenti, si va fi un aliat de nadejde al oamenilor legii in lupta lor cu soferii indisciplinati din trafic.

Bolidul, cu o forma aerodinamica, are 180 de cai putere, un motor de 2.2 diesel, cu tractiune pe spate si transmisie din carbon si titan. Poate prinde suta de kilometri in doar 7 secunde, iar viteza maxima cu care poate ‘zbura’ dupa fugari este de 260 km/h.

Agentii Politiei Rutiere au scos-o de 8 Martie pentru prima data in trafic, unde nu au facut un control, insa au procedat regulamentar, ca la fiecare verificare obisnuita.

S-au asezat in intersectia de la Punctele Cardinale si, cum au observat femei la volan, le-au facut semn sa traga pe dreapta. Doamnele si domnisoarele care isi pregateau actele pentru control au avut insa parte de o surpriza.

In loc sa cerceteze documentele, politistii le-au oferit cate o floare si le-au urat o primavara frumoasa.

Cand au fost intrebati de noua masina, agentii s-au grabit sa le dea informatii. Fiind de fabricatie italiana, autoturismul vitezoman a fost botezat ‘Doamna Giulia‘ si va sluji activitatea Politiei Rutiere Timisoara timp de un an, gratuit, dupa iscalirea unui contract cu producatorul.

Exit mobile version