Opinia Timisoarei

Super-campioanele Romaniei la volei, primite in Lugoj cu flori si confetti. Foto

TIMIS. Lugojul a detonat bomba in voleiul feminin romanesc cucerind Supercupa Romaniei primul trofeu al noului sezon competitional.

CITESTE SI: Primele autobuze electrice turcesti ajung cu intarziere la Timisoara. Vor fi puse in circulatie, insa, mai repede decat tramvaiele Bozankaya 

Echipa banateana a profitat de retragerea Medgidiei si a luat parte din postura de buturuga mica alaturi de primele trei clasate din sezonul precedent, Alba Blaj, CSM Targoviste si CSO Voluntari.

Lugojencele au eliminat campioana in turneul Final 4 de la Mioveni, 3-1 cu Blaj si in finala a trecut fara mari probleme de Voluntari, 3-0, si primul titlu la echipe din sportul lugojean a fost asfel cucerit.

Minunatele fete au avut apoi probleme la revenirea acasa cu autobuzul, insa au ajuns cu bine spre dimineata, fiind asteptate la sala de suporteri cu confetti si flori.

Iata si echipa care a scris istorie: Andreea Gemanariu, Simina Strachinescu, Yelysaveta Ruban, Veronika Bezhandolska, Tanja Grbic, Georgiana Popa (19 ani, MVP-ul competitiei!!), Adriana Popa, Ramona Rus, Daiana Roman, Marina Anghelache, Aliona Martiniuc si Silvija Popovic – cpt.

Antrenori: Ugljesa Segrt – principal, Dragan Grbic, Marius Rosu – secunzi, Vasile Canea – preparator fizic, Madalina Iftimie – fizioterapeut si Mircea Rosu – statistician.

La finalul acestei saptamani CSM Lugoj incepe si meciurile din prima liga de volei feminin, cu o intalnire pe teren propriu cu Rapid Bucuresti.

Exit mobile version