Opinia Timisoarei

Suntem obligati sa adunam frunzele din fata caselor si blocurilor si sa le ducem la punctele de colectare din Timisoara, reaminteste primaria care anunta ca va curata trotuarele orasului din doua in doua zile. Pana acum le-ar fi maturat doar de 2 ori pe saptamana

TIMISOARA. Administratia Fritz promite 6 saptamani de maturat trotuarele tot la doua zile in Timisoara. Aceasta dupa ce, sustin reprezentantii primariei, pana acum le-ar fi curatat doar o data pe saptamana.

CITESTE SI: Intersectia Drumului Boilor cu Centura Sud Timisoara, inca in aer. Primaria Timisoara n-a reusit nici dupa un an sa mute utilitatile si sa puna 200 mp de teren la dispozitia CNAIR 

In lunile octombrie – noiembrie, trotuarele de pe domeniul public sunt maturate de 3 ori pe saptamana, atat manual si mecanizat. Astfel, se va asigura inlaturarea frunzelor cazute, pentru a pastra curatenia pe caile de acces.
Pana in prezent, trotuarele s-au maturat, manual si mecanizat, o data pe saptamana„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Municipalitatea atrage atentia cetatenilor ca au datoria sa mature in fata caselor si blocurilor, iar frunzele sa le adune, sa le urce in masina ori in alt mijloc de transport si sa le duca la centrele de colectare din oras.

Este important si aportul cetatenilor si al asociatiilor de proprietari, care au, la randul lor, obligatia legala de a curata spatiul din proximitatea imobilelor in care locuiesc. In cazul in care cetatenii matura si strang frunzele cazute, acestea trebuie predate, ca deseuri vegetale, la punctele de colectare din oras, unde sunt preluate gratuit„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Iata mai jos adresele centrelor de colectare!

Calea Torontalului, nr. 94 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Calea Mosnitei, nr. 2-4 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Str. A Imbroane, nr. 70 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00)
Calea Chisodei, Str. Mile Carpenisan, nr 3 ( L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00)

 

 

 

Exit mobile version