Opinia Timisoarei

Suntem finalisti! ACS Poli Timisoara merge in ultimul act al Cupei Ligii

TIMISOARA. Dupa un 4-2 superb la Tg. Mures, ACS Poli pleca in returul semifinalei Cupei Ligii cu prima sansa. Ionut Popa nu a vrut sa riste jucand cu garnitura de baza, in timp ce Ilie Stan, constient ca echipa sa nu are mari sanse a evoluat cu 9 jucatori diferiti in primul 11 fata de echipa ce a evoluat in ultimul joc de campionat al trupei ardelene.

Fara mare presiune, codasele Ligii I au oferit un spectacol agreabil in fata unui stadion aproape gol. Pedro Henrique a fost omul-orchestra in prima parte, el marcnd doua goluri frumoase si ratand alte sanse. In partea secunda, muresenii au reusit golul de onoare, unul deosebit prin Sin, apoi Canu a refacut diferenta de doua goluri, marcand după o libera executata de Fucek, croatul oferind un asist si in prima parte a intalnirii.

Astfel, gruparea violeta s-a impus cu 3-1 si s-a calificat in finala competitiei cu scorul general de 7-3. Interesant este ca in campionat, trupa lui Ionut Popa nu a marcat niciun gol muresenilor, dupa 0-1 acasa si 0-0 in deplasare. ASA a reusit astayi primul gol oficial in 2017, dupa ce in precedentele patru intalniri nu au punctat nici macar o data!

In finala, alb-violetii vor juca impotriva castigatoarei duelului Dinamo – Streaua. In tur, „cainii” s-au impus cu 4-1.

ACS Poli: Straton – Scutaru, Bocsan, Canu, Seroni, Soljic, Poparadu, Barbut, Croitoru, Fucek, Pedro Henrique. Au mai jucat: Barnoi, Vasi, Straut
Antrenor: Ionut Popa

ASA: Bolboasa – Dulap, Rougkalas, Szasz, Bucur, Rus, E. Dica, Petris, Ferfelea, Lemnaru, Sin. Au mai intrat: Andre, Ciolacu
Antrenor: Ilie Stan

Exit mobile version