Opinia Timisoarei

Suntem ca la parnaie! Furia unui tanar ajuns in carantina la Timisoara. Reclama conditiile din containerele puse de primarie la Padurea Verde. Video

TIMISOARA. Desi li se spune deja de aproape 2 luni sa nu revina in Romania din zone rosii din Europa, intrucat vor fi dusi direct in carantina, multi au ignorat indemnul autoritatilor si s-au intors acasa.

Ajunsi in carantina insa, multi se plang de conditii, cel mai probabil pentru ca aveau alte asteptari… E si cazul unui tanar si al sotiei sale, intorsi din Anglia, care au fost dusi direct in satul de carantina de la Padurea Verde, format din containere, unde nu mai arata totul ca-n prima zi, intrucat unii dintre cei care au trecut pe acolo au distrus parte din dotari.

Tinerii sustin ca au gasit toaleta si lenjeriile murdare si ca rudele le-au adus de acasa cearsafuri si fete de perna. S-au plans si ca in jurul constructiilor modulare au fost aruncate gunoaie si ca este prea cald in incaperile improvizate.

VIDEO: George Stefanita

Va reamintim, conform Ordonantelor Militare, oricine vine in Romania din vreo zona rosie de coronavirus este plasat imediat in carantina institutionalizata pentru 2 saptamani, unde i se ofera si 3 mese pe zi din partea statului roman.

La Padurea Verde, la marginea Timisoarei, containerele instalate de Primaria Timisoara au cate 3 paturi, toaleta si dus proprii si sunt conectate la apa si energie electrica.

Exit mobile version