Opinia Timisoarei

Sunt socat. Era cel mai vizitat loc din judet. Reactia lui Romeo Dunca, presedintele CJ Caras-Severin dupa prabusirea unei bucati din Cascada Bigar

Despre prabusirea unei bucati mari din Cascada Bigar, una dintre minunile naturale ale Banatului si ale Romaniei, a vorbit luni seara presedintele CJ Caras Severin Romeo Dunca.

CITESTE SI: S-a prabusit Cascada Bigar, una dintre minunile naturii din Banat. Foto si video 

Sunt socat, imi pare rau. Era cel mai vizitat loc din județul nostru. O sa analizam ce este de facut, dar cu natura nu te joci. E un fenomen normal, ne intristeaza pentru ca aducea multa atenție si interes pentru zona noastra, dar Caras- Severin are multe locuri frumoase si va invitam sa le vizitati”, a declarat Romeo Dunca pentru News.ro.

Va reamintim, Romsilva a postat pe pagina de Facebook imagini cu o bucata din Cascada Bigar, care s-a rupt din munte.

Avem, din pacate, si o veste neplacuta. Cascada Bigar, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul National Cheile Nerei – Beusnita, s-a prabusit astazi din cauze naturale…Travertinul si muschii care s-au acumulat in timp, au crescut in dimensiuni si greutate, iar astazi a cedat sub propria greutate”, au transmis reprezentantii Romsilva.

Cascada Bigar face parte din Parcul Natural Cheile Nerei-Beusnita. La 12 kilometri de localitatea Bozovici, apa izvoraste de la 200 de metri altitudine si se varsa in raul Minis, de pe o stanca acoperita cu muschi.

Foto: resita.ro

Cascada Bigar face parte din Parcul Natural Cheile Nerei-Beusnita. La 12 kilometri de localitatea Bozovici, apa izvoraste de la 200 de metri altitudine si se varsa in raul Minis, de pe o stanca acoperita cu muschi.

Cea mai spectaculoasa cascada din lume, asa cum a numit-o The World Geography, Cascada Bigar din inima Banatului a devenit una dintre cele mai cautate destinatii turistice.

CITESTE SI: Poveste de dragoste ca-n filme! Afla legenda din jurul celei mai spectaculoase caderi de apa din lume, Cascada Bigar din Banat! FOTO!

CITESTE SI: Cascada Bigar primavara! Cum arata ACUM cea mai spectaculoasa cascada din lume? FOTO!

CITESTE SI: Huffington Post, despre Cascada Bigar din Caras-Severin: Un loc unic in lume, arata ca desprins din basme…

CITESTE SI: Cascada Bigar invaluita intr-o perdea de gheata. Cum arata cea mai spectaculoasa cascada din Banat, iarna? FOTO!

CITESTE SI: Povestea sfasietoare de iubire, de langa Cascada Bigar, pusa la adapost de oameni cu suflet mare. Cum a unit opiniatimisoarei.ro o multime de inimi intr-un dar nesperat. Foto 

CITESTE SI: Targ, platforma betonata, parcare si pasarela. Se schimba radical zona de la Cascada Bigar

Exit mobile version