Opinia Timisoarei

Sunt cele mai urate flori din Timisoara! Vandalii au distrus din nou jardinierele cu panselute de pe Michelangelo

TIMISOARA. Aruncarea ghivecelor de pe Podul Michelangelo pare sa fi devenit un adevarat sport la Timisoara. Saptamanal diferite persoane sunt prinse si amendate de politistii locali pentru vandalism. S-a intamplat de doua ori si in weekend-ul recent incheiat.

CITESTE SI: A fugit intr-un parc cand i-a vazut pe politisti la Timisoara! Ce ascundea un tanar?

Primul prins a fost un turc de 22 de ani, in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 2.00. Acesta era cu o gasca de prieteni pe podul Michelangelo si la un moment dat a smuls una dintre jardiniere si a aruncat-o in Bega. Spre ghinionul lui, a fost zarit si de politistii locali, care l-au legitimat si i-au dat o amenda de 2500 de lei.

CITESTE SI: Spectacol total de viteza si drift in Timis! In premiera nationala, la 16 ani, Mihai Preunca, pustiul teribil al automobilismului, a aruncat in aer toate pronosticurile la SUPER DETA RALLY-KART&DriftDetaShow 2017 

Cateva ore mai tarziu, un pusti de 17 ani a repetat isprava turcului. Si el a fost zarit de politisti, care i-au dat si acestuia amenda maxima.

CITESTE SI: A mai cazut o bucata! Se desprind tencuiala si ornamentele de pe Posta Mare din Timisoara

De la inceputul anului pana acum au fost prinse mai multe persoane aruncand ghivece in Bega. Pe langa romani, politistii locali au mai amendat si italieni, nemti, belgieni, spanioli, portughezi, in urma cu cateva zile, iar de această data un turc.

Exit mobile version