Opinia Timisoarei

Sufla si-n iaurt. Masurile luate de Consiliul Judetean pe Stadionul ‘Dan Paltinisanu’ din Timisoara care sta sa se prabuseasca

TIMISOARA. Masuri fara precedent luate de consilierii judeteni in privinta Stadionului „Dan Paltinisanu” din Timisoara. Alesii sufla si-n iaurt cand este vorba de arena si pun conditii pentru inchirierea acesteia.

CITESTE SI: Cat a crescut si cum s-a schimbat Paco, puiul de leu scos la vanzare in Timisoara si ajuns la Zoo. Ar putea deveni vedeta Gradinii de la Padurea Verde. Video 

Toate acestea, in timp ce liderul judetului Calin Dobra spune ca nu va renunta la decizia de a demola stadionul, dupa ce Tribuna II si Peluza Sud au devenit un adevarat pericol pentru spectatori, dupa ce pamantul de sub ele a luat-o la vale.

Consilierii judeteni au aprobat noi conditii de inchiriere a stadionului, pentru diferite evenimente. Au specificat in acte ca Peluza Sud si Tribuna a doua sunt inchise publicului, indiferent de evenimente, cele doua nefiind de inchiriat.

Tarifele, insa, raman aceleasi: 5.000 lei, fara nocturna, respectiv 6.000 lei, cu nocturna, la care se aduga TVA, dar si plata utilitatilor.

CITESTE SI: Mai multe troleibuze electrice pentru Timisoara. Anuntul Ministerului Dezvoltarii 

Astazi am modificat prin hotarare de consilu conditiile din contractul cadru, tinand cont ca avem si solicitari pentru organizarea de evenimente culturale si sper ca anul viitor sa beneficiem de aceste evenimente pana in momentul cand il vom demola. Vreau sa anunt foarte clar ca nu voi renunta la aceasta idee de a demola actualul stadion si de a construi altul pe locatia existenta. Noi am demarat toate procedurile, imi este greu sa va spun ca si termen, dar sper ca in momentul cand vom avea anul viitor contractul de demolare si executie de anul viitor, din toamna, sa putem intra cu demolarea stadionului”, a spus Calin Dobra, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Consiliul Judetean Timis intentioneaza sa construiasca pe locul actualului stadion un altul modern. In privinta banilor, toata nadejdea e pusa in Compania Nationala de Investitii.

Exit mobile version