Opinia Timisoarei

Succes in derby. Handbalistii de la Timisoara au invins dupa un meci bun pe Minaur Baia Mare

TIMISOARA. Inceput greu, dar final fericit. Cum ne-au obisnuit handbalistii de la Poli si in meciurile anterioare de acasa, ei incep destul de greu partidele, dar au puterea de a reveni. Asa s-a intamplat si intr-un veritabil derby al vestului, in care SCM Poli Timisoara a intalnit Minaur Baia Mare.

CITESTE SI: S-au plictisit de Referendum si au plecat. Mai multi membri ai unor sectii de votare, amendati la Timisoara. Incidente la vot 

Maramuresenii au inceput mai bine si s-au desprins din debut, 3-1, pentru ca la mijlocul primei parti sa se distanteze chiar la 5 goluri, 9-4. Incetul cu incetul, violetii au intrat in joc, si au schimbat ratarile din toate pozitiile cu goluri spectaculoase. Cum si apararea a mers bine spre finalul primei parti, violetii au intrat la pauza cu 12-10.

In partea secunda, gazdele au dominat clar ostilitatile si nu a mai permis vizitatorilor sa se apropie. A fost 19-15 si 25-20 pentru violeti, care au castigat meciul chiar inaintea ultimelor minute. Minaur a reusit insa sa faca dierenta mai mica, dar nimic mai mult.

Poli s-a impus cu 25-23, meritat si muncit si urca din nou pe locul 3, ramanand si neinvinsa dupa 5 partide.

CITESTE SI: Disparut fara urma. Un tanar din Timis este de negasit de doua zile. Daca l-ai vazut, suna la 112 

Sadoveac a fost cel mai bun marcator al partidei cu 8 reusite, fiind urmat de la violeti de Milosevic cu 6 goluri si Pribanic cu 5. Interesant este ca pe lista marcatorilor a intrat si portarul Varo cu un gol din poarta in poarta.

In runda viitoare, Politehnica Timisoara va juca pe terenul celor de la AHC Dobrogea Sud.

Exit mobile version