Opinia Timisoarei

Subprefectul Sorin Ionescu, mesaj pentru administratia Fritz, dupa ce o femeie a fost luata de SMURD din tramvai la Timisoara: Mai lasati postarile cu laude si verificati ca mijloacele de transport sa plece pe traseu in siguranta pentru cetateni

TIMISOARA. Reactie a subprefectului de Timis Sorin Ionescu, dupa incidentul petrecut intr-un tramvai Bozankaya, luni dimineata la Timisoara, cand o femeie a fost ranita dupa ce bara de care se tinea in mers s-a rupt. Acesta le-a transmis responsabililor din administratie sa mai rareasca postarile laudative de pe retelele de socializare si sa vegheze la siguranta cetatenilor in mijloacele de transport in comun.

CITESTE SI: Femeie ranita, luata cu SMURD-ul din tramvai la Timisoara. S-a rupt o bara de sustinere intr-o Bozankaya. Foto 

Siguranța cetățenilor trebuie să fie o prioritate!
Indiferent din ce punct de vedere discutăm, siguranța cetățenilor trebuie tratată cu prioritate! Iar transportul public din Timișoara nu trebuie să fie o excepție de la regulă. Dacă fiecare și-ar face treaba la timp, cu rigurozitate, seriozitate și în baza unei corectitudini firești, lucrurile nu ar scăpa de sub control. Verificarea permanentă a mijloacelor de transport în comun este o necesitate iar administrația locală este obligată să aibă în vedere acest lucru.
Pe lângă obligațiile pe care le au în ceea ce privește transportul public în siguranță, le reamintesc celor din administrația municipalității și a celor din sistemul de transport public local faptul că în activitatea administrativă pe care o desfășoară funcționează din banii cetățenilor.
Fac un apel și le transmit celor responsabili din domeniu ca măcar începând de mâine dimineață să depășească nivelul postărilor laudative de pe rețelele de socializare și să se asigure că toate mijloacele de transport în comun pleacă pe traseu în deplină siguranță pentru cetățeni„, a transmis Sorin Ionescu, subprefect de Timis.

Va reamintim, luni, la Timisoara, o femeie a fost ranita, dupa ce o bara verticala de care se tinea in tramvaiul Bozankaya, ce circula pe linia 6, s-a rupt. Calatoarea a fost preluata de ambulanta SMURD si transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut intr-unul dintre cele 23 de tramvaie nou-noute, de la Bozankaya, cumparate de Primaria Timisoara cu bani europeni. Fiecare garnitura a costat peste 2 milioane de euro.

Exit mobile version