Opinia Timisoarei

Subprefectul de Timis Ovidiu Draganescu, sfaturi pentru Dominic Fritz: As reduce la maxim cheltuielile in primarie, chiar si numarul angajatilor, sigur sunt si multi care taie frunza la caini

TIMISOARA. In conditiile in care primarul Dominic Fritz repeta cu fiecare ocazie cat de greu gaseste resurse financiare sa achite facturile de gaz pentru ca timisorenii sa nu ramana iarasi in frig, subprefectul de Timis ii face o sugestie. Intr-un mesaj pe Facebook, Ovidiu Draganescu spune ca edilul ar putea reduce drastic cheltuielile in Primaria Timisoara, chiar si cu unii angajati.

Eu dacă aș avea vreo responsabilitate la primărie, aș reduce la maxim toate cheltuielile inutile. Chiar și nr salariaților, sigur sunt si mulți care taie frunză la câini. Cu 300 salariați în minus pe lună, la un salar de peste 6000 lei, aveți o sumă bună pentru căldură: aproape 2 milioane/lună sau 24 milioane/an. Dacă folosiți cărbune iarna asta, cât gazul e la preț istoric, vă va fi de mare ajutor. Dar dacă vreti să folosiți doar gaz, abia vă ajung pe 2 zile„, noteaza Ovidiu Draganescu, subprefectul de Timis.

Va reamintim, vineri, primarul Dominic Fritz a anuntat ca a iscalit o prelungire a contractului pentru furnizarea gazului, care expira luni dimineata la ora 7.00.

Conform documentului, livrarea combustibilului de catre Tinmar Energy va fi asigurata pana in 6 noiembrie, la ora 7.00 dimineata.

CITESTE SI: Dominic Fritz anunta o noua ‘reusita’: S-a prelungit cu inca 3 zile contractul de gaz care expira luni. Timisorenii conectati la Colterm vor avea apa calda si caldura 

Desi Colterm a anuntat ca intreaga retea de incalzire din oras a fost alimentata cu agent termic, inca sunt zone din Timisoara in care oamenii nu au beneficiat inca de caldura si apa calda la parametrii optimi.

Exit mobile version