Opinia Timisoarei

Subprefectul de Timis Ovidiu Draganescu, infectat cu coronavirus a doua oara: Sunt vaccinat, ma simt bine

TIMISOARA. A fost confirmat cu SARS CoV 2 Ovidiu Draganescu, cel care conduce Prefectura Timis, de la inceputul lunii septembrie, cand fostul prefect Zoltan Nemeth a fost revocat.

CITESTE SI: Subprefectul de Timis Ovidiu Draganescu: Sunt parinti care ascund cazurile de COVID ale copiilor, in loc sa informeze scoala

Vaccinat, suprefectul de Timis are o forma foarte usoara de COVID, astfel ca este doar izolat acasa si ia tratament, iar atributiile sale au fost preluate de celalalt subprefect de Timis Andrei Molnar.

Ovidiu Draganescu a mai fost infectat cu coronavirus in urma cu un an, pe cand inca nu erau vaccinuri, si a stat zile bune internat in spital la Timisoara.

Sunt confirmat pozitiv, dar fara simptome, e a doua oara cand iau acest virus. Prima oara a fost mai violent, am fost inclusiv internat in spital, dar pe atunci nu exista vaccinul. Acum sunt vaccinat, iata ca acesta functioneaza, ma simt bine. Cel mai probabil m-am infectat de la copilul meu care a avut un coleg pozitiv la scoala. Peste 8 zile repet testul PCR, iar, daca acesta va fi negativ, ma intorc la serviciu. Intre timp, cat lipsesc, atributiile au fost preluate de colegul meu Andrei Molnar, subprefect de Timis„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro suprefectul de Timis Ovidiu Draganescu.

In aceasta dimineata s-a procedat la dezinfectarea tuturor spatiilor din Palatul Administrativ, la Timisoara.

CITESTE SI: Liceul Pedagogic si o gradinita din Timisoara, intre cele 21 de focare active de COVID. Sunt peste 500 de noi cazuri in Timis, intre care 81 de copii

Exit mobile version