Opinia Timisoarei

Studentii PDL il invita pe primarul Nicolae Robu pe santierele din Timisoara: La Michelangelo, muncitorii vin pe la 11.00 si incep cu pauza de masa

TIMISOARA. Santierele din Timisoara sunt pustii, muncitorii isi fac aparitia pe la ora 11.00, cand incep lucrul cu… o pauza de masa. Au dovedit acest lucru studentii PDL Timis care il invita pe primarul Nicolae Robu pe santiere.

Adrian Lulciuc, presedintele Organizatiei de Studenti a PDL Timis, alaturi de alti colegi ai sai „s-au jucat de-a studentii lui Robu” si au fotografiat santierele Timisoarei, in special santierul pentru pasajul Michelangelo.

Ne-am jucat de-a studentii lui Robu si am monitorizat activitatea de pe santierul Michelangelo. Pozele sunt facute din liftul BRD, deci intr-o zi lucratoare. Se vede ca nu sunt muncitori pe santier. La orele 11-12 probabil e o pauza de masa. la 16-17 se pare ca e a doua pauza de masa„, a spus Adrian Lulciuc.

Presedintele organizatiei de studenti a PDL Timis spune ca lucrurile pe santiere stau diferit fata de ceea ce se prezinta in Monitorul Primariei Timisoara.

Mi-e jena sa il numesc mincinos (pe primarul Nicolae Robu – n.r.), ii respect calitatea de profesor, varsta si as vrea sa folosesc un termen mai soft si sa spun ca ne amageste cu ziarul din bani publici, dar marile proiecte din punct de vedere al executiei si al termenelor sunt altele decat cele prezentate in ziar. La pagina 3 ne explica ce bine sta cu termenele. Sper ca pe domnul primar nu o sa il ia prin surprindere venirea iernii si fac un apel ca daca tot isi foloseste studentii sa monitorizeze activitatea de pe santiere nu mai bine le da si cate o lopata ca sa termine la timp macar o lucrare de pe santierele domnului Robu. oricum, il invitam pe domnul primar sa vina cu noi pe santiere„, a spus pedelistul.

La proiectul studentilor PDL au participat cinci tineri care au pozat santierele orasului.

Exit mobile version