Opinia Timisoarei

Studentii din anii terminali sunt asteptati la primul Targ JobQuest. 16 companii isi vor prezenta ofertele

TIMISOARA. Oferte de munca, workshop-uri si conferinte! Prima editie a JobQuest isi deschide portile, maine, la Timisoara. Studentii din anii terminali sau proaspat-absolventii sunt asteptati de 16 companii sa isi depuna CV-urile pentru a-si gasi cate un loc de munca.

La prima editie a targului de joburi, JobQuest vor fi puse la dispozitie 136 de locuri de munca in tara si alte 1.000 in strainatate. Organizatorii, Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara, se asteapta ca la acest eveniment sa participe aproximativ 3.000 de persoane.

In cadrul targului se vor organiza si workshop-uri la care deja s-au inscris 56 de studenti si care invata cum sa se prezinte la un interviu de angajare si cum sa isi intocmeasca un CV.

Targul de joburi se va desfasura, marti, 10 mai in holul de la parter al Casei Tineretului. Tot marti, pe parcursul zilei, intre orele 12 si 16 vor avea loc prezentari ale unor companii. Joi, in ultima zi a evenimentului organizat de OSUT, intre orele 10 si 13, de aceasta data in aula Bibliotecii Centrale a Universitatii de Vest se va desfasura Conferinta cu tema „Tu iti definesti succesul!” la care vor participa antreprenori si functionari publici.

Organizatorii targului de joburi spun ca JobQuest a aparut pentru a sprijini studentul sau absolventul sa isi gaseasca un loc de munca, in conditiile crizei actuale si a expliziei numarului persoanelor cu studii superioare, intr-o batalie pentru supravieturire in care sunt incurajate non-valorile si nu spiritul competitiei.

Exit mobile version