Opinia Timisoarei

Studentii alb-violeti s-au reunit la Baza Stiinta. Politehnica Timisoara pregateste deja sezonul de primavara. Foto

TIMISOARA. Vacanta de iarna s-a terminat pentru cea mai buna echipa din Banat. Politehnica s-a reunit la baza Stiinta, iar jucatorii au efectuat vineri si primul antrenament. Nu au fost multe nume noi la reunire, dar fiecare jucator este important in felul sau si in 2020.

CITESTE SI: Prima licitatie pentru construirea unei parcari etajate langa Spitalul Judetean din Timisoara

Ma bucur ca a inceput pregatirea, pot sa spun ca imi era dor de jucatori si de antrenamente. Vreau sa-i felicit inca o data pentru ultimele rezultate, au fost chiar bravi. Returul care urmeaza e cu tot alt campionat, datorita pauzei, trebuie sa ne pregatim nu bine, ci foarte bine. Toate echipele s-au intarit merg in cantonamente. Noi incercam sa ne intarim, am si adus ceva jucatori, dar ne vom pregati pe plan local. Vrem sa mergem pe aceeasi linie si sa incercam sa ramanem neinvinsi cat putem”, a spus astazi antrenorul Tavi Benga.

La capitolul veniri, Politehnica i-a achizitionat pe Codrea, Pop, Saulescu si Sofran, ultimul dintre ei venind chiar in ziua reunirii de la Ghiroda. Referitor la plecari, Ungureanu s-a despartit pe cale amiabila de club, iar Schieb a plecat la Csikszerda. Pitigoi si Lazar merg imprumut la Ghiroda, iar Zabun va pleca si el imprumut la o echipa din zona Moldovei.

In plus, saptamana viitoare vor veni la echipa un jucator din Ghana, altul din Spania, dar si doi tineri, sub 21 de ani.

Cei doi straini sunt de picior stang, aveam nevoie de astfel de jucatori. Ghanezul poate evolua fundas central, dar si fundas stanga, in timp ce spaniolul este mijlocas central ofensiv. Sper ca strainii, precum si cei doi tineri sa se remarce si sa semneze cu noi”, a mai spus Benga.

Lotul la reunire: Murariu, Borbei, Contra – portari, Jurj, Mera, Birlovan, Chereches, Manea, Vidrasan, Vasile, Kuhn, Cristodoulo, Axente, Sofran, Coada, Scutaru, Motreanu, Codrea, Ignea, Denis, Saulescu, Pop si Trip (Dros a fost selectionat la nationala mare a Moldovei).

Echipa se va pregati in urmatoarea perioada de timp la arena Stiinta, dar si la Baza 2, iar cantonamentul se va face pe plan local, cel mai probabil la Casa oamenilor de Stiinta.

Exit mobile version