Opinia Timisoarei

Strigator la cer! Inselatoria prin care 3 caprioare ce trebuiau sa fie duse la o Gradina Zoo din vestul tarii au ajuns carne de friptura

SONY DSC

Le-au crescut cu multa dragoste si le-au ingrijit vreme de aproape 1 an in gospodarie, pentru ca mai apoi sa le doneze unei gradini zoologice. Este vorba de 3 caprioare pe care doua familii au decis sa le ofere parcului tematic pentru ca si altii sa se bucure de ele. Gestul si munca lor insa au avut un deznodamant tragic.

Se intampla in Hunedoara, unde, cand s-a implinit anul, stapanii caprioarelor au sunat la Gradina Zoo pentru ca angajatii sa vina sa ridice animalele.

In urma cu cateva zile, doi barbati s-au prezentat la cele doua familii din Hunedoara, unul dintre acestia recomandandu-se drept angajat de la Zoo, spunand ca a venit sa preia caprioarele.

Ieri, insa, la Politia Hunedoara s-a prezentat o femeie care a depus o plangere penala spunand ca a predat doua caprioare, dar ca nici urma de ele in Gradian Zoo.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca un tanar de 26 de ani, in calitate de angajat al gradinii, a preluat intr-adevar cele doua animale de la femeie, dar si un al treilea de la cealalta familie. In loc sa le duca la Zoo insa, le-a vandut unui barbat de 55 de ani care le-a taiat si le-a pus la rece in casa lui din Hunedoara, cu gand sa faca fripturi si tocanite vanatoresti.

Politistii au gasit la locuinta lui 26,5 kilograme de carne si i-au intocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic.

Exit mobile version