Opinia Timisoarei

Strigator la cer! Copil de clasa I, UMILIT de invatatoare! Ce mizerii a fost in stare femeia sa-i spuna elevului. VIDEO!

CLUJ NAPOCA. Scene revoltatoare au fost inregistrate intr-o scoala din Cluj-Napoca. Un baietel de 7 ani este umilit si jignit de invatatoare. Mai mult, femeia ii pune si pe colegii copilului de clasa intai sa-si bata joc de el.

O invatatoare de la Liceul de Muzica „Sigismund Toduta” din Cluj-Napoca este acuzata de parinti ca obisnuieste sa-i umileasca pe elevi si sa le adreseze vorbe grele. Parintii care arata cu degetul spre invatatoare au prezentat si o inregistrare audio care arata ca femeia este violenta verbal cu elevii sai.

stiri de Cluj a obtinut o astfel de inregistrare audio, in care invatatoarea Monica C. isi varsa nervii pe un baietel de 7 ani, din clasa intai. La final ii instiga si pe ceilalti elevi sa il umileasca in fata clasei, pentru a-l „trezi”. Culmea, pe finalul inregistrarii se poate auzi cum elevul raspunde, timorat, intrebarilor profesoarei si face calculele matematice cerute.

Ma tu esti nebun la cap, unde dracu ai vazut… de ce scrii zero ma baiatule? Pune zero la rezultat. Ma tu esti normal la cap? Ma tu esti normal la cap, tu esti intreg? Unde dracu ai vazut pus acolo? Tu nu esti in stare sa urmaresti o data cu noi? Ma tu esti normal, ma baiatule (profesoara incepe sa ridice tonul)? Tu nu iti poti reveni la ritmul colegilor tai? Du-te naibii in pregatitoare. Du-te in gradinita. Pleaca in pregatitoare! Incapabil sa te concentrezi. Toti sunt acolo, dar el e pe nicaieri. A scris trei imbecilitati pe prima coloana. Ma baiatule, tu esti intreg? Unde iti sta ma capul? Vino dracului la catedra sa te pazesc ca pe un copil mic. Jumatate de creier ce esti! Adu-ti scaunul sa fii supravegheat ca bebelusii. Bebelus!„, a strigat profesoara timp de aproape 2 minute.

Continuarea aici!

Exit mobile version